Masline D.O.P. fara samburi

Caracteristici

Maslinele pe care Monini le aduce pe masa dvs este prestigiosul soi Nocellara del Belice DOP (Denumire de origine protejata), pentru a asigura cea mai inalta calitate de productie Siciliana.
Rotunjit si armonios, cu un parfum pronuntat de flori si iarba, maslinele Nocellara del Belice au o consistenta aromata si crocanta.
 

Sugestii de utilizare

Aroma lor unica si inconfundabila este perfecta pentru a fi savurate in aperitive, antipasto si sandwich-uri in combinatii creative, dar si ca un excelent condiment pentru paste si salate proaspete.
Masline D.O.P. fara samburi
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Stiati ca?